divendres, 2 d’octubre del 2009

Com aprofitar un dia gris

Avui el dia ens ha despertat amb núvols i molt vent, així que hem decidit avançar la nostra visita a l’Aquarium de Sydney. Ha estat una bona manera d’endinsar-nos en els hàbitats marins i fluvials d’Austràlia que ben aviat començarem a explorar in situ. Hem vist ornitorincs, cocodrils, taurons, dugongs, centenars de peixos de la Gran Barrera de Corall i altres ecosistemes, i hem après a identificar les meduses més verinoses... que esperem no trobar en el nostre viatge. I no cal dir que hem vist un munt de Nemos (ha perdido a su hijo Flavio), Doris (sigue nadando, sigue nadando...) i Crashs (el señor tortuga es mi padre) ;-)



Després hem dinat als Jardins Botànics Reials de Sydney, creats el 1816, on un cartell ens invita a passar-hi una bona estona: “Passegi per l’herba. L’invitem a olorar les roses, a abraçar els arbres, a parlar amb els ocells i a berenar sobre la gespa”, i això hem fet.

Tot i que Sydney és una gran ciutat, de vegades sembla una botiga d’animals. Hem vist un conill (que no sabem d’on coi va sortir perquè no és un animal autòcton ni gaire estimat: es va convertir en una plaga fa anys), ibis, un llangardaix que es deuria escapar del zoo, cacatues i la gran novetat: ratpenats. Al jardí hi ha una colònia força gran que pengen dels arbres a plena llum del dia. Es veu que les autoritats els volen expulsar perquè es mengen les plantes, però no hi ha manera...

Hem passat la tarda admirant obres d’art australià i aborigen a l’Art Gallery de South New Wales, i, per acabar, hem fet un passeig en ferry per la badia de Sydney.

Demà, si el temps ens acompanya, farem una excursió a les millors platges de Sydney.

by Anna & Felip

Foto 1: Medusa, aquesta NO és verinosa
Foto 2: Una parella de dugongs. Algú es pot creure que els confonien amb sirenes?
Foto 3: Un peix pallasso en una anemona
Foto 4: Una tortuga loggerhead (carei?)
Foto 5: Guineus voladores de cap gris, batman pels amics
Foto 6: Típica postal de Sydney en un dia ennuvolat.

3 comentaris:

  1. Quina por foten els ratpenats... quina por!

    ResponElimina
  2. Aveu perlat amb mols ocells???? i que tal això d'abraçar arbres?

    ResponElimina
  3. Que pacsshha nennn.

    Canguritos, habeis visto canguritos? no?

    Pues yo tengo un par de marsupiales glotones y folloneros (Lindos gatitos) (que ashco).
    El Chivi se lo sigue planteando.

    Besitos

    El Paspas Vengador

    ResponElimina