diumenge, 4 d’octubre del 2009

Adelaide, un poblet de... milió i mig d’habitants!

Deixem Sydney excitada per la gran final de la lliga nacional de rugbi entre els Parramata Eels i els Melbourne Storm. Hem volat cap a Adelaide per comprovar que els australians viuen molt bé en els seus suburbis de cases baixes amb jardí i piscina. Adelaide és una de les ciutats més importants de l’estat de South Austràlia. Els seus 170 anys d’història es noten en els edificis més emblemàtics (tots al centre). Es poden veure en una tarda o en un dia sencer, depenent del temps que vulgueu descansar a les seves magnífiques zones verdes al costat del riu Torrens.


Adelaide també és el punt de partida del mític Ghan, el tren que recorre l’outback fins a Darwin. I és el lloc on va viure Henry Ayer que dóna un dels seus noms a Ayers Rock (la impressionant roca vermella del desert australià). Poca cosa més. De fet, a les sis de la tarda d’un diumenge sembla un poble desert excepte a Gouger Street on hi ha tots els restaurants i bars.

Com veieu bastants canvis respecte Sydney. A més, fa sol (!) i hem endarrerit el rellotge mitja hora (després d’haver-lo avançat una hora pel canvi a l’horari d’estiu, vaja que ara ens portem 8:30h).

Per cert, moltes gràcies per tots els comentaris. Els llegim i ens fan molta il•lusió tot i que no sempre tenim temps per respondre (la connexió és pagant i el temps és just)-

Per cert (2), demà segurament no farem post perquè marxem a fer un volt per Kangaroo Island (sí, Adelaide també és la porta a kangurs, foques i aquestes coses...).

Per cert (3), estem a l’altre banda del món i encara no hem vist cap barrufet!

by Anna & Felip

Foto 1: Un pelicà nedant tranquil•lament pel riu Torrens.
Foto 2: Adelaide Botanical Gardens.
Foto 3: Antiga casa del segle XIX.

5 comentaris:

  1. Que maco.

    Y canguriros que , eh, eh, eh?
    Lo estáis pasando bomba.
    Malas noticias, 1/2 parte y el Sevilla gana 1-0 al que ya sabéis.No tiene importancia..
    Chiv está tomando posesión de "todo" el territorio, se está pasando un "pelín", un día de éstos, lo subo yo al "terrado".

    Anna, Tu Mami pregunta donde está la llave pequeña del armario de la terraza ?

    Patunitos


    Paspas-drino

    ResponElimina
  2. Annita t'he enviat un mail al correu de la feina, es personal, llavors quan pugis hem dius que et sembla. Un petó per tots dos.

    ResponElimina
  3. Ja saveu l'esperança no es pert, ho dic per els barrufets!
    Els kangurs ja os esterant!

    ResponElimina
  4. Els pitufos els tinc a casa,no cal q busqueu més.un petonas.
    El cosinet Joanet.

    ResponElimina
  5. hola!!!
    sí que és maco el poblet, aquest ens el vam deixar...
    i ja veieu com se les gasten per allà abaix amb els horaris, a les sis de la tarda ja no es pot fer res... tampoc no podien ser perfectes, no?

    ResponElimina