dimarts, 11 d’agost del 2009

Un volcà en la boira

El volcà Arenal és el volcà més jove de Costa Rica, amb només 7 milions d’anys! I és un dels 7 volcans actius d’entre els 250 que tenen. En la seva zona s’hi troben tot de fonts termals que aprofiten les aigües calentes que surten del volcà. Ahir diumenge varem sortir de Tortuguero i varem recollir els cotxes 4x4 de lloguer, i fins al volcà, on ens varem regalar amb uns banys calentets ben merescuts.

Avui dilluns hem pujat a la Catarata la Fortuna amb cavalls, tota una experiència tenint en compte que era la primera vegada per alguns. La cataracta es troba al costat d’un poble que porta el mateix nom degut a que va ser l’únic indret que va sobreviure a la gran erupció del 1968.



I a la tarda una caminada d’història natural amb una guia pels voltants del volcà.


La idea és poder veure després el volca en erupció continua aprofitant la nit. La lava cau per la muntanya i regala un espectacle impressionant... que no vam poder veure perquè com diu el títol, el volcà dormia en la boira. Vindria a ser més o menys com això:



Demà marxem de nou cap al Parc Natural de Monteverde. Internet no és fàcil d’aconseguir en segons quins llocs, així que continuarem fent els possibles per mantenir-vos informats dels nostres moviments!

Pura vida!

by Anna i Felip

foto 1: el volcà Arenal tal i com ens va rebre
foto 2: la cataracta La Fortuna
foto 3: els voltants d’Arenal a cavall
foto 4: una papallona mussol, pels ulls de les seves ales

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada