dissabte, 15 d’agost del 2009

Guanacaste per la Panamericana

Dijous vam marxar de Monteverde camí de Guanacaste, la província de les platges del Pacífic. És sorprenent que només a una hora de cotxe el clima pugui canviar tant; del bosc plujós a les platges assolellades. Al llarg del trajecte vam tenir l’oportunitat de fer un petit tram de la carretera Panamericana, que creua tota Amèrica, des d’Alaska fins a la punta d’Argentina, i que és una de les més llargues del món.

A Guanacaste hi plou menys que a la resta del país, per tant hi fa més sol i això significa més turisme de platges. La zona té també algunes reserves naturals, però és més coneguda per les platges. Aquí s’hi veuen, doncs, menys animals, però s’hi poden fer moltes d’altres activitats, com per exemple ràfting i la nostra preferida: submarinisme.

Aquesta part del Pacífic és un punt de pas de molts animals marins, des de balenes, dofins i tortugues, però també infinitat de peixos de colors. No hi ha esculls de coralls, però sí moltes illes petites al llarg de la costa on s’hi poden observar moltes espècies com peixos globus, peixos lloro, morenes, peixos àngel, etc. En el nostre cas, vam anar fins les Illes Catalinas per fer dues immersions. I vam tenir la sort de veure mantes gegants de més de sis metres de llargada, i tres taurons de punta blanca! Però els taurons es mouen tan ràpid que tenim imatges en condicions. Us deixem una foto d’un simpàtic peix globus i esperem poder oferir-vos més imatges quan ens submergim a Manuel Antonio d’aquí a uns dies.

I per acabar, no ens oblidem de les platges amb sorres de diferents colors (fins i tot negra!), i de les precioses postes de sol (a les sis de la tarda!).

Pura vida!

by Anna i Felip

foto 1: Panamericana
foto 2: estrella de mar
foto 3: peix globus

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada