dilluns, 17 d’agost del 2009

Cap a Manuel Antonio

Després d’acomiadar Guanacaste amb un ràfting pels ràpids del riu Colorado i una visita a Playa Conchal, famosa perquè la seva sorra està composta de petxines, ens vam dirigir cap a Quepos i el seu Parc Natural Manuel Antonio. Diumenge va ser un dia de cotxe, però ens vam permetre una visita al poble de Guaitil per veure els famosos ceramistes que encara utilitzen el mètode tradicional dels indis “chorotegues”. Una ceràmica preciosa i plena d’anys d’història i tradició.

Però després d’hores i quilòmetres sota la pluja, finalment vam arribar a l’última parada del nostre viatge; Manuel Antonio. Aquí vam fer dues immersions a Punta Quepos i Isla Larga, i vam veure un munt de peixos de colors vius: peixos àngel, peixos lloro, peixos globus de diversos colors, estrelles de mar, i els curiosos peixos capsa, que encara no havíem vist i dels quals us en deixem una foto. I un parell de llagostes!


A la nit hem fet una caminada per una petita reserva de vida salvatge on hem pogut veure infinitat de granotes, cocodrils, papallones i serps.

El viatge s’acaba, però encara ens queda un dia per cremar a Manuel Antonio. Ens queden per veure les balenes i dofins del Pacífic, els titís i els micos carablanca, i donar una volta pel parc. Continuarem informant.

Pura vida!

by Anna i Felip

foto 1: Playa Conchal
foto 2: ceràmica de Guaitil
foto 3: peix capsa
foto 4: llagosta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada